AVG wetgeving

Privacyverklaring Primera Evers 25 mei 2018.
Uw privacy is voor Primera Evers C.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de Primera Evers allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Primera Evers.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Door het invullen van ons contact formulier geeft u toestemming om uw e-mailadres toe te voegen aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt. Hierin leest u informatie over onze spelmogelijkheden. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen door het sturen van een e-mail waarin u aangeeft geen verder informatie meer te ontvangen van ons. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld mogelijkheid.

Aanmelding via onze winkel
Bij aanmelding voor 1 van onze groepskansspelen via onze winkel gebruiken wij  uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Door het invullen van ons contact formulier geeft u toestemming om uw e-mailadres toe te voegen aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt. Hierin leest u informatie over onze spelmogelijkheden. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen door het sturen van een e-mail waarin u aangeeft geen verder informatie meer te ontvangen van ons. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld mogelijkheid.

Andere partijen
Wij geven/verkopen uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als de wet zegt dat dit moet.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens van onze winkel.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contact

Primera Evers
Middenwaard 59/A
1703 SC Heerhugowaard

T 072-5713868
E evers@primeranet.nl
I www.gelukbijevers.nl

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder