De gelukswinkel staat in Heerhugowaard

De gelukswinkel staat in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - De inwoners van Heerhugowaard grijpen elke kans aan op een miljoen. Primera Evers in Middenwaard blijkt namelijk hét grootste verkooppunt in krasloten en nummer drie van Nederland in de verkoop van Staatloten. En dankzij al die verkochte loten, valt Primera Evers in de prijzen.

Primera Evers begon ooit als klein verkooppunt en keek de loten na met het blote oog. Tegenwoordig is dat niet meer mogelijk. De winkel verkocht genoeg krasloten om nummer 1 van Nederland te worden. Voor de Oudejaarsloterij van 2012 verkocht Evers genoeg loten om nummer drie van Nederland te worden en komt bij de reguliere trekkingen op een vijfde plaats.

Gelukswinkel & grote prijzen

Klaas & Dirk Evers namen de awards in ontvangst en zijn erg blij met de onderscheiding: “Wij zijn erg trots dat we 1e van heel Nederland zijn geworden, zeker als we ons realiseren dat er ruim 4000 verkooppunten zijn. Uiteraard was dit zonder de klanten en ons team niet gelukt. Daarnaast hebben de grote prijzen die hier gevallen zijn ook een positieve werking op de ranking. Veel mensen kopen hier loten en dan telt de wed van de grote getallen; Hoe meer loten je verkoop, des te groter de kans dat de hoofdprijs hier valt”

Gratis koffie en krasloten

Vanwege de onderscheiding staat er aanstaande vrijdag 1 Februari van 12:00 uur een koffiekraam bij Evers in de winkel. Er zullen ook gebak en gratis krasloten worden uitgedeeld!

 
 

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder