Renovatie Primera Evers

Renovatie Primera Evers

Primera Evers in Middenwaard gaat maandag 28 septemer, dinsdag 29 september en 30 september 2020 renoveren! Vanaf Donderdag 1 Oktober 2020 zijn wij weer open.

-Per 1 Januari 2021 zijn gemakswinkels als de onze verplicht om al het rookwaar uit het zicht te hebben. Hier zijn verschillende oplossingen voor. De meest gangbare/gebruikte oplossing voor winkeliers is het gebruik van witte neutrale deurtjes voor al het rookwaar. In onze winkel zou dit betekenen dat er 9 meter rookwaar achter de deurtjes word geplaatst. Het rookwaar bedekt bij ons de gehele achterwand waar je naar kijkt vanuit de buitenzijde van de winkel. Dit betekend dus dat de gehele achtergrond van onze winkel compleet wit zou worden. Om toch de interesse en belangstelling te blijven wekken van het winkel publiek gaan wij met het rookwaar qua meters inkrimpen. Ons gehele assortiment blijft behouden; 4 full-face uitingen van 1 bepaald artikel, word er bijvoorbeeld maar 1. Daarnaast gaan wij het rookwaar in een hoek plaatsen welke deels niet vanaf de buitenzijde van onze winkel zichtbaar is, onze cadeaukaartenwand word nog groter en specifieker, de geldmaat zal meer opvallen (opnemen en storten), Western Union word anders gepositioneerd én PostNL krijgt een centralere plek in onze winkel.

Kortom een leuke/interessante uitdaging voor ons welke even de tijd nodig heeft. Foto’s van de nieuwe situatie zullen wij na de verbouwing communiceren via Facebook en Instagram. Uiteraard hopen wij u vanaf 1 Oktober weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Primera Evers

 

 
 

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder