Win 150 euro kerstboodschappen!

Win 150 euro kerstboodschappen!

Nog een kleine maand en dan gaat winkelend Nederland er weer op uit om inkopen te doen voor Sinterklaas, Kerst en natuurlijk oudejaarsavond. Tijdens oudejaarsavond hoopt een grote groep gelukzoekers elk jaar weer op die fantastische jackpot van dertigmiljoen euro. Wie bij Primera Evers een lot koopt maakt naast de hoofdprijs ook nog eens kans op een andere, mooie, prijs.

Onder het mom ‘samen staan we sterk’ slaan Primera en Vershoek de handen in één om de bezoekers van winkelcentrum Middenwaard nog beter van dienst te kunnen zijn.

Feestdagen

De feestdagen komen er aan en daarmee dus ook de daarbij behorende oliebollen, appelflappen, kippetjes, vissalades én natuurlijk de oudejaarsloterij van dertig miljoen euro. En juist die loterij bracht Primera Evers en de Vershoek in het winkelcentrum dichterbij elkaar.

Iedereen die tussen 10 november en 10 december een oudejaars-lot aanschaft bij Primera Evers maakt niet alleen kans op de jackpot van dertig miljoen euro, maar kan ook één van de kerstboodschappentassen winnen. De Vershoek zet drie tassen klaar ter waarde van 150 euro vol met lekkernijen, hapjes en al het lekkers waar we ons met kerst graag mee verwennen.
 

 
 

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder