Speel mee met de Oranjetrekking!

Speel mee met de Oranjetrekking!

De Staatsloterij is al jaren sponsor van Oranje. En om de sterke band met Oranje te vieren heeft de Staatsloterij de Oranjetrekking ontwikkeld. De Oranjetrekking is een speciale extra trekking van de Staatsloterij die helemaal in het teken van het EK voetbal staat. De Oranjetrekking vindt plaats op 30 juni 2012.

Extra ruim prijzenpakket
De Oranjetrekking heeft een extra ruim prijzenpakket dat bestaat uit 11 Hoofdprijzen van een half miljoen, 11 prijzen van €100.000 en 11 prijzen van €50.000. De Oranjetrekking heeft, anders dan u gewend bent van de Staatsloterij, geen Jackpot. De inleg wordt geïnvesteerd in een extra ruim prijzenpakket. De volgende trekking van de Jackpot na 10 juni is tijdens de trekking van 10 juli.

Koop Oranjeloten
Wilt u meespelen met de Oranjetrekking?
Koop dan t/m 30 juni de speciale Oranjeloten bij Primera Evers. U hebt de keuze uit hele en halve Oranjeloten. Een heel Oranjelot kost €15, een half Oranjelot €7,50. Met een half Oranjelot maakt u net zo veel kans op een prijs als met een heel lot. U ontvangt echter de helft van de geldprijs als u wint.

Speelt u mee? 

 
 

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder