Winnaar weekend Parijs bekend

Winnaar weekend Parijs bekend

HEERHUGOWAARD - Oke, dus die jackpot is dit keer niet in Heerhugowaard gevallen. Desondanks vallen drie staatslot-kopers van Primera Evers in de prijzen. De winkel in Middenwaard stelde extra prijzen beschikbaar voor klanten. Wie tussen 11 april en 11 juni een staatslot kocht, maakte kans op de jackpot én de prijzen van Primera Evers: een weekend Parijs, een hotelovernachting voor twee personen en een romantisch diner.

 

“We zijn 35 jaar terug voor het laatst in Parijs geweest,” vertelt Marian Sepers, winnares van de eerste prijs. Ze glundert: “Het lijkt me heerlijk om weer terug te gaan; slenteren door de straatjes, een lekker wijntje op het terras en samen met mijn man genieten.” Joep en Marian waren verrast met de prijs: “Je denkt wel van ‘Wat zou dat leuk zijn’ maar verwacht het niet.

Ook Thea Slotemaker, die de hotelovernachting binnensleepte, is ontzettend verrast. “Even een weekend er tussenuit.” De winnaar van de derde prijs valt met zijn neus in de boter: “Net terugkomen van vakantie en zien dat ik alweer een prijs heb gewonnen.“

Eigenaar klaas Evers is tevreden met zijn actie: “We willen graag iets terug doen voor onze klanten. En als je dan deze reacties krijgt, dan geeft dat een voldaan gevoel.”

bron:http://www.dichtbij.nl/groot-alkmaar/middenwaard/artikel/2367604/staatslotkopers-verwend-in-heerhugowaard.aspx

 
 

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder