Koop nu in onze winkel je lot Voor de trekking van 2 Oktober

De Lotto Jackpot staat op 2.6 miljoen

Over Primera Evers

Primera Evers werd door Dirk en Sanne Evers opgericht. We zijn persoonlijk in onze benadering naar onze klanten toe. Door de grote prijzen die bij Evers altijd vallen lopen de kansspelen als een rode draad door de winkel en werken wij  met alles op het gebied van de kansspelen. Met al deze prijzen is Primera Evers jouw gelukswinkel op het gebied van Staatsloterij, Lotto en krasloten! Wij hebben ook tabakswaar, pasfoto's, PostNL en velen andere producten in ons assortiment!
Dus even naar...

Van de Middenweg in Heerhugowaard naar het Cockerplein in Middenwaard

Het begon allemaal in 1963 toen Evers een echte sigarenzaak aan de Middenweg opricht. Na 17 jaar aan de Middenweg gevestigd te zijn geweest koos Evers er voor om de Middenweg te verlaten en zich in Middenwaard te vestigen."Tabaksspeciaalzaak Evers" was jaren lang onze winkel in Middenwaard. Door behoefte aan uitbreiding is Evers in 1990 een tweede winkel in Middenwaard begonnen. In 2005 is deze tweede winkel onder de vlag van Primera doorgegaan. Na 6 jaar twee verschillende winkels te hebben gehad is er voor gekozen om het beste uit 2 werelden samen te brengen in 1 grote winkel. Zodoende zijn we met de huidige Primera Evers winkel gevestigd in Middenwaard. ( Tegenover Mr. Cocker en naast Bakkerij Bart! Dus even naar Primera...

Coöperatie Primera b.a. is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Met deze coöperatieve samenwerking staan wij “samen sterk". Primera Evers is voor onze klanten de vertrouwde winkel in de regio met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, pasfoto's, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges.
 

Contact

Primera Evers
Middenwaard 59/A
1703 SC Heerhugowaard

T 072-5713868
E evers@primeranet.nl
I www.gelukbijevers.nl

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder