Koop nu in onze winkel je lot Voor de trekking van 16 Juni

De Lotto Jackpot staat op 2,9 miljoen

Toto

Fulltime

Uit het dagelijkse aanbod van wedstrijden in binnen en buitenland selecteer je 1 tot 9 duels waarvan je de uitkomst voorspelt. Voorspel of de thuisspelende club wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).
Heb je alle wedstrijden juist voorspeld? Dan win je een geldbedrag.
Je inleg wordt vermenigvuldigd met de quoteringen – de winstfactoren – die bij het juiste resultaat staan. En dit bedrag win je.

Handicap

Dit is hetzelfde als een Fulltime voorspelling, met het verschil dat een team een of meerdere doelpunten voorsprong krijgt toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat voor de quoteringen vermeld, bijvoorbeeld 0-1. Bij 0-1 krijgt het uitteam één doelpunt voorsprong

Score

Toto selecteert iedere week de meest aantrekkelijke wedstrijden uit de binnen- en/ of buitenlandse competitie(-s). De uitdaging voor jou is om van een van deze wedstrijden te voorspellen wat de exacte eindstand is. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk. Een goed voorspelde uitslag kan een leuke winst opleveren.

Toto-13

Voor Toto-13 stelt Toto een programma samen van 13 topwedstrijden. De uitdaging voor jou is om van alle 13 wedstrijden te voorspellen wie er na 90 minuten officiële speeltijd wint. Dat doe je door per wedstrijd te kiezen voor een 1 (winst voor de thuisploeg), een X (gelijkspel) of een 2 (winst voor de uitploeg). Heb je alle wedstrijden goed voorspeld? Dan pak je de Jackpot van € 10.000 of meer!

Je kunt bij Toto-13 ook kiezen om de systeemvariant te spelen. Dat betekent dat je bij wedstrijden waarvan je niet 100% overtuigd bent wie er wint, meerdere resultaten tegelijk kunt voorspellen. Bij een 2-kans doe je 2 voorspellingen per wedstrijd. Je voorspelt bijvoorbeeld dat het thuisteam wint of gelijkspeelt. Bij een 3-kans doe je 3 voorspellingen per wedstrijd. Deze wedstrijd voorspel je dus altijd goed! Boven het wedstrijdoverzicht zie je een schema met de varianten die je kunt spelen.

De Jackpot start op € 10.000 en loopt steeds op wanneer deze niet gewonnen is. Zo kan de Jackpot oplopen tot wel € 100.000. Ook bij 12 of 11 juist voorspelde wedstrijden win je een geldprijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal winnende voorspellingen.

Voor elke voorspelling geldt

  • 13 goed is de Jackpot
  • 12 goed is de 2e prijs
  • 11 goed is de 3e prijs
     

Contact

Primera Evers
Middenwaard 59/A
1703 SC Heerhugowaard

T 072-5713868
E evers@primeranet.nl
I www.gelukbijevers.nl

Wat is er in de aanbieding?

Bekijk de folder